© Antonius Adviesgroep B.V. 2014

Pgb-Inzicht v.o.f.

administratie, advies en beheer

Antonius Adviesgroep B.V.

Kijk op www.pgbinzicht.nl 

voor een overzicht van al

onze diensten en tarieven.

 

Sinds 2006 PGB activiteiten ondergebracht bij Pgb-Inzicht.

Persoonsgebonden budgetten zijn gebonden aan awbz-regelgeving. Deze regelgeving verandert zó vaak, dat het voor velen bijna niet bij te benen is. Vragen als: ‘Welke zorg mag je wel met een PGB inkopen en welke niet?’ en ‘Hoeveel mag je een zorgverlener eigenlijk betalen?’ blijven vaak onbeantwoord. Pgb-Inzicht heeft de kennis en ervaring om u hiermee te helpen. Omdat wij alle schijn van belangenverstrengeling willen vermijden, heeft Antonius Adviesgroep B.V. al in 2006 besloten alle activiteiten behorende bij het PGB af te scheiden en bij het destijds nieuw opgerichte Pgb-Inzicht onder te brengen.

Sinds 2011 Keurmerk Goedgekeurd Pgb Bureau

In 2011 werden wij rechtstreeks door Per Saldo benaderd met het verzoek ons te laten keuren op de kwaliteitseisen van het  Keurmerk Goedgekeurd Pgb Bureau. Dit keurmerk is ontwikkeld door Per Saldo in samenwerking met het Ministerie van Zorg en Welzijn, de Zorgkantoren en de Consumentenman. Als eerste pgb-administratiekantoor in Nederland ontving Pgb-Inzicht het keurmerk.

Wat kan Pgb-Inzicht voor u doen?

pgb-administratie al dan niet in combinatie met beheer overnemen adviseren en/of overnemen van: intensieve controle, administratief vooronderzoek, hoorzittingen en bezwaarprocedures aanvragen ciz-indicaties etc, kijk voor meer informatie op www.pgbinzicht.nl  
Home 1. FinanciŽn 2. Bewind 3. PGB Downloads Contact Tarieven Over 3. PGB